Maduro solliciteert naar rentree bij Ajax

Reacties

Hedwiges Maduro is al sinds 2008 actief in het buitenland, maar staat open voor een terugkeer naar Nederland. 'Ajax zou heel leuk zijn', aldus de middenvelder van PAOK Saloniki tegen de NOS.

Maduro solliciteert naar rentree bij Ajax

Maduro (29) is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen in Griekenland, maar kwam deze jaargang pas tot vijf wedstrijden. Hij werd afgelopen winter door Huub Stevens naar Thessaloniki gehaald, maar die werd al snel ontslagen. Na het zomerse vertrek van Danny Hoesen (via Ajax naar FC Groningen) is Maduro de enige Nederlander bij PAOK.

Waarschijnlijk is PAOK de laatste buitenlandse club van de ex-speler van Sevilla en Valencia. 'Ik ben opgegroeid bij Ajax en het zou ideaal zijn daar weer te gaan spelen. Dat zou ik heel leuk vinden', aldus de middenvelder. 'Maar ik sta eigenlijk overal in Nederland voor open.  Want het kan best zo zijn dat een terugkeer naar Ajax niet reëel is.'

Een rentree in Oranje heeft de achttienvoudig international uit zijn hoofd gezet. 'Er is een reeks nieuwe spelers opgestaan en die jongens hebben het tijdens het WK in Brazilië zeer goed gedaan', toont Maduro zich realistisch. De laatste keer dat hij voor Nederland speelde, was op 2 september 2011 tegen San Marino.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.