Maduro niet verrast door radicale reorganisatie PAOK

Reacties

Het lijkt er sterk op dat het dienstverband van Hedwiges Maduro en Maarten Martens met PAOK Saloniki beperkt blijft tot een half seizoen. De Griekse club is momenteel bezig met een radicale reorganisatie, waarbij zo ongeveer iedereen de wacht is aangezegd.

Maduro niet verrast door radicale reorganisatie PAOK

Onder hen de medische staf, de Nederlandse conditietrainer Chima Onyeike en talloze spelers met een aflopende verbintenis. 'Ik kan er vrij weinig over zeggen, want ik heb nog niets gehoord', laat Maduro weten aan Voetbal International. 'Maar het is wel heel chaotisch op de club. Dus laat ik het zo zeggen, als het daarop uitdraait kan ik niet verbaasd zijn.'

Evenals Martens - die aanvankelijk pas per 1 juli transfervrij zou overkomen - en ook Danny Hoesen werd de voormalig Ajacied in januari op voorspraak van toenmalig hoofdtrainer Huub Stevens naar Thessaloniki gehaald. Maduro kwam over van Sevilla en tekende tot medio 2017, de van AZ afkomstige Martens tot 2016, terwijl Hoesen voor alleen het afgelopen seizoen van Ajax werd gehuurd. 'Mocht het zo zijn dat ik weg moet, dan moet ik verder kijken. Maar ik reken er wel op dat de club gemaakte afspraken nakomt.'

De Nederlandse enclave brokkelde al in maart af met het ontslag van Stevens en zijn assistent Ton Lokhoff. De chaos bij PAOK Saloniki, dat recent tijdens de play-offs naast een Champions League-ticket greep, bereikte recent een hoogtepunt. German Chistyakov, de rechterhand van clubeigenaar Ivan Savvidis, is gestopt. Voor het nieuwe seizoen heeft de club Angelos Anastasiadis als hoofdcoach aangesteld.

Uitgebreide interviews lees je op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's