Maaskant woedend op geschorste Van der Weg

Reacties

Robert Maaskant is woest op Kenny van der Weg. De NAC Breda-trainer kon niet begrijpen dat de verdediger geel pakte en zo een schorsing opliep voor het cruciale thuisduel met Go Ahead Eagles van volgende week zaterdag.

Maaskant woedend op geschorste Van der Weg

Go Ahead bezet de veilige vijftiende plaats in de Eredivisie en NAC kan de ploeg uit Deventer tot op een punt naderen als het volgende week wint. Toen duidelijk was dat NAC bij Feyenoord (3-0 verlies) geen punten ging pakken, dacht Maaskant vast aan de aankomende degradatiekraker.

'Behalve Divine Naah scoorde iedereen voor rust een onvoldoende, dan ben je kansloos in De Kuip', stelde Maaskant bij FOX Sports. 'Zo simpel is het. Na de 2-0 was het over en uit, zo hebben we ook gewisseld.'

Van der Weg pakte echter geel vlak voordat Maaskant hem naar de kant kon halen. 'Daar ben ik kwaad over. We staan op het punt om hem te wisselen omdat hij op scherp staat en dan pakt hij zomaar een bal in zijn handen. Daar dupeer je jezelf, de club en het team mee. Het is gewoon een heel stomme actie', was Maaskant pissig.

Dat het een stomme actie was riep Maaskant Van der Weg ook al toe op het moment dat hij werd gewisseld. 'We evalueren heel snel bij NAC', grapte de oefenmeester.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.