Maaskant per direct weg bij NAC Breda

Reacties

Robert Maaskant en NAC gaan met onmiddelijke ingang uit elkaar. Er is bij de raad van commissarissen van de Bredase club geen geloof meer dat de Schiedammer de Brabanders aan het voetballen krijgt.

Maaskant per direct weg bij NAC Breda

De spelersraad van NAC zat eerder vanavond om de tafel met de rvc. Aanleiding waren de slechte prestaties van het eerste elftal. De geel/zwarten bezetten de zesde plaats in de Jupiler League. De eindverantwoordelijke, Maaskant, stond om die reden onder grote druk.

Een groot deel van de spelersgroep had geen vertrouwen meer in een verdere samenwerking met de oefenmeester, die afgelopen januari naar NAC kwam om de ploeg aan lijfsbehoud in de Eredivisie te helpen. Dat mislukte. De Bredanaars verloren de finalewedstrijd van de play-offs van Roda JC.

De rvc besloot daarom om Maaskant weg te sturen. Maaskant zelf zei eerder vandaag nog alle geloof te hebben in een goed seizoen voor NAC. 'In een spelersgroep van twintig man heb je altijd jongens die het niet in je zien zitten. Ik ga er vanuit dat we er met elkaar uitkomen. We hebben de beste selectie van de Eerste Divisie en ik geloof dat dit zich in goede resultaten gaat vertalen.'

Behalve trainer is Maaskant ook technisch manager van NAC, dat de competitie over anderhalve week hervat met een uitwedstrijd tegen Achilles '29. De taken van Maaskant worden waargenomen door zijn assistenten Rob Penders en Eric Hellemons.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.