Maandenlange droogte van Rashford op Old Trafford is eindelijk voorbij

Manchester United staat halverwege de topper tegen Tottenham Hotspur op een 2-1 voorsprong. Dit met dank aan Marcus Rashford, die eindelijk weer eens scoorde op Old Trafford.

Manchester United
2 - 2
Tottenham Hotspur

Het wilde de laatste maanden maar niet lukken voor Rashford in thuiswedstrijden van United. Hij scoorde voor zondag pas drie keer in dit seizoen en al die goals werden gemaakt in uitduels. Tegen Tottenham kwam er een einde aan de droogte op Old Trafford. Na een combinatie met Rasmus Højlund schoot Rashford vijf minuten voor rust de 2-1 tegen de touwen.

Voor Rashford betekende het zijn eerste goal in een thuiswedstrijd sinds 25 mei, toen hij trefzeker was in de 4-1 overwinning op Chelsea.

United kwam dankzij de treffer van Rashford voor de tweede keer op voorsprong: vroeg in de wedstrijd had Højlund de score al geopend. Richarlison kopte vervolgens uit een hoekschop de 1-1 tegen de touwen.