Lyrische tweets Welshmen, Ledley danst erop los

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Lyrische tweets Welshmen, Ledley danst erop los

Welshe overwinningsdans
De Welshe middenvelder Joe Ledley is een van de helden van dit EK. Hij herstelde niet alleen razendsnel van een beenbreuk, maar toont op het middenveld ook zijn waarde. Bovendien is het dansje van de middenvelder inmiddels bekend. Na de kwartfinale tegen België (3-1 zege) deelden zijn ploeggenoten vanuit de kleedkamer het ritueel dat zo langzamerhand routine wordt.

Wat nou heimwee!
Gareth Bale heeft de tijd van zijn leven. Heimwee heeft hij nog geen moment gehad. De vedette geniet met volle teugen.

Man of the Match met gemengde gevoelens
Zegt dit alles over Wales? Aaron Ramsey ging voorop in de strijd in de kwartfinale tegen België en droeg in het kwartfinaleduel met twee assists bij aan de 3-1 zege. Grote smet was dat hij tegen een gele kaart opliep, waardoor hij in de halve finale tegen Portugal geschorst moet toekijken. Toch wil de middenvelder in zijn eerste reactie vooral stilstaan bij het succes van Wales en niet zijn eigen domper op de feestvreugde. Zelfs de Eiffeltoren moest eraan geloven.

Hart voor de zaak
Ben Davies toont een ander fraai beeld van de verzameling Welshe voetballers. Zij symboliseren hier de eendracht van de ploeg.

Juichen!
Een feestje vieren kunnen de spelers van Wales natuurlijk ook prima, zo toont Andy King.

Özil is er klaar voor
Mesut Özil heeft zo zijn eigen  manier om aan te geven dat Duitsland klaar is voor de kwartfinale van zaterdag tegen Italië. En dat geldt getuige dit filmpje zeker voor de middenvelder zelf.

Belgische raket
Lukas Podolski, ploeggenoot van Özil, was nogal onder de indruk van het openingsdoelpunt dat Radja Nainggolan vanavond produceerde tegen Wales. Toen wist de Duitser nog niet dat de avond zou eindigen met een serie Welshe juichtweets.

Goed gezelschap
En voor de wedstrijd waren de afwezigen bij België nog zo hoopvol. Vincent Kompany, Thomas Vermalen en Jan Vertonghen zullen naderhand het nodige troostwerk hebben moeten verrichten.

Ook IJslandse stunt
Als Wales de halve finale kan halen, kan IJsland het ook. Alfred Finnbogason roept alvast op tot steun.

'Als je erin gelooft, dan bereik je het'
Cristiano Ronaldo gelooft in succes tijdens het EK. Maar of hij het ook bereikt, is maar de vraag...

Terug naar Polen
Na de uitschakeling in de kwartfinale tegen Portugal vertrekt de Poolse reservedoelman Artur Boruc uit Frankrijk. Nu heeft hij weer wat meer tijd voor zijn vriendin, die overigens vrolijker is dan Boruc.

Czas wracać, do zobaczenia👊🏼🇵🇱 Time to go back, see you soon... #theend

Een foto die is geplaatst door Artur Boruc (@arturboruc) op

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.