Lyon wijst gigantisch bod van Arsenal op Lacazette af

Reacties

Arsenal heeft tevergeefs een bod uitgebracht op Alexandre Lacazette. Olympique Lyon wees de aanbieding ter waarde van 35 miljoen euro resoluut af.

Lyon wijst gigantisch bod van Arsenal op Lacazette af

De Franse topclub laat in een officieel statement verder weten niet blij te zijn met de berichtgeving van de regionale krant Le Progrès. Die meldde dinsdag namelijk dat Arsenal een bod van 48 miljoen euro gedaan had op Lacazette, maar daar is volgens de club niets van waar. Dat zou voor verwarring hebben gezorgd bij de aandeelhouders van het beursgenoteerde Lyon.

Lyon is niet van plan om de 25-jarige Lacazette, vorig seizoen goed voor 21 doelpunten in de Ligue 1, deze transferperiode van de hand te doen. 'De club ziet Alexandre Lacazette als een van de leiders van de ploeg van trainer Bruno Genesio. Hij is onvervangbaar.'

Arsenal moet door de standvastige houding van Lyon op zoek naar een andere speler om de aanval mee te versterken. Eerder werden de Londenaren al in verband gebracht met Mauro Icardi (Internazionale) en Álvaro Morata (Real Madrid).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.