Luxeprobleempjes voor Zlatan, de smoesjes van Pellè

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Luxeprobleempjes voor Zlatan, de smoesjes van Pellè

'Ik probeerde tot het laatste moment excuses te verzinnen om niet weg te gaan bij Feyenoord'
Graziano Pellè vertrok afgelopen zomer van Feyenoord naar Southampton. Hij ging trainer Ronald Koeman achterna. Een moeilijke beslissing volgens de fysiek sterke Italiaan, maar spijt heeft de aanvaller niet. 'Het is fantastisch om hier te zijn, maar Feyenoord verlaten deed wel pijn.' (Fansite Feyenoord)

Zlatan Ibrahimovic kiest voor rust. De Zweedse superster gaat voor de derde keer verhuizen sinds zijn komst in Parijs. En dat de aanvaller van Paris Saint-Germain niet op de kleintjes hoeft te letten is bekend. Maar om nou gelijk weer drie woningen te huren? Ibrahimovic huurt drie zeer luxe appartementen naast elkaar, maar maakt alleen van het middelste gedeelte gebruik. De reden: hij wil geen last hebben van zijn buren......En dat voor een slordige dertigduizend euro per maand. (Le Parisien)

• Voor de eerste keer in zijn leven juichte Robert Eenhoorn niet bij een doelpunt van Feyenoord. De voormalig honkbalcoach is sinds zijn tiende fan van de Rotterdammers, maar is nu directeur van AZ. Jordy Clasie bezorgde Feyenoord afgelopen zondag in de slotfase alsnog een punt tegen AZ (2-2). Eenhoorn bleeg rustig zitten. 'Maar dat deed ik ook bij de doelpunten van AZ.' (AD)

'De nieuwe Sneijders en Van Persies komen er vanzelf'
Ron Jans maakt zich niet zo heel druk over de Nederlandse talenten. De trainer van PEC Zwolle is van mening dat de jeugdopleiding in Nederland prima is, alleen dat de talenten in sommige gevallen te vroeg vertrekken naar het buitenland. (Telegraaf)

Neymar niet naar City vanwege slechte grasmat
• Op een opmerkelijk bericht uit The Guardian. Neymar was in de zomer van 2013 namelijk dicht bij een overgang naar Manchester City, maar de slechte conditie van het veld weerhield de Braziliaan van een transfer naar Engeland. Met de kwaliteit van het gras in Camp Nou had de aanvaller van Barcelona echter geen probleem.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.