Lukoki praat in Bulgarije met Ludogorets

Reacties

Jody Lukoki heeft woensdag in de Bulgaarse hoofdstad Sofia een goed gesprek gehad met Ludogorets Razgrad over een transfer. Dat laat Chiel Dekker, zaakwaarnemer van de PEC Zwolle-aanvaller, weten via Twitter.

Lukoki praat in Bulgarije met Ludogorets

Technisch directeur Gerard Nijkamp vertelde eerder deze week al aan Voetbal International dat er interesse was voor Lukoki vanuit het buitenland. Volgens Nijkamp had er een club, naar nu blijkt waarschijnlijk Ludogorets, een serieus bod neergelegd voor de 22-jarige vleugelspits.

De voormalige Ajacied zou na één seizoen in Zwolle zomaar weer eens kunnen vertrekken ondanks een nog tot medio 2017 doorlopend contract. Afgelopen seizoen kwam de international van DR Congo over van Ajax, dat hem het jaar daarvoor had verhuurd aan SC Cambuur.

Mocht Lukoki, afgelopen seizoen goed voor vier goals in veertig officiële wedstrijden, daadwerkelijk naar Ludogorets verkassen, dan zou hij ploeggenoot worden van Virgil Misidjan. De 21-jarige ex-speler van Willem II speelt sinds 2013 voor de Bulgaarse kampioen, die vorig jaar nog deelnam aan de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.