Lukoki gaat met Ludogorets de Champions League in

Reacties

Jody Lukoki gaat aan de slag in Bulgarije. De buitenspeler van PEC Zwolle kwam een contract overeen met kampioen Ludogorets Razgrad, waar ook Virgil Misidjan op de loonlijst staat. Daardoor speelt hij volgende maand in de voorronden van de Champions League.

Lukoki gaat met Ludogorets de Champions League in

Deze week was de 22-jarige Lukoki al met zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker in Sofia om daar te praten met een delegatie van de club. Dekker gaf na afloop al aan een goed gesprek te hebben gevoerd met de Bulgaren, die afgelopen seizoen in de groepsfase van de Champions League brutaal de strijd aangingen met clubs als Real Madrid en Liverpool.

Lukoki speelde pas een jaartje in Zwolle, waar hij in veertig officiële wedstrijden vier keer scoorde. Daaronder een legendarische, namelijk de eerste Zwolse treffer ooit in een Europa Cup-toernooi. Tegen Sparta Praag (1-1) maakte hij de openingstreffer. Afgelopen seizoen kwam de international van DR Congo over van Ajax, dat hem het jaar daarvoor had verhuurd aan SC Cambuur.

Over de transfersom en de duur van Lukoki's contract werden nog geen mededelingen gedaan. Technisch directeur Gerard Nijkamp liet wel doorschemeren dat PEC winst heeft gemaakt op Lukoki, die zich nu kan voorbereiden op de CL-kwalificatie tegen het Moldavische FC Milsami Orhei, volgende maand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.