Lukkien moet kiezen tussen Emmen en FC Groningen

Reacties

Dick Lukkien geeft waarschijnlijk volgende week duidelijkheid over zijn toekomst. De assistent van Erwin van de Looi heeft een meerjarige aanbieding van FC Groningen op zak, maar hij kan volgend seizoen ook hoofdtrainer worden van FC Emmen, dat na dit seizoen afscheid neemt van Joop Gall.

Lukkien moet kiezen tussen Emmen en FC Groningen

Lukkien staat er goed op bij de staf en de spelers van FC Groningen, maar het is ook bekend dat de noordeling het liefst een keer op eigen benen wil staan.

'En het liefst stap je natuurlijk zo hoog mogelijk in', reageert Lukkien in gesprek met Voetbal International. 'Maar of ik het nu al doe is natuurlijk van heel veel factoren afhankelijk. Hoe staat FC Emmen ervoor, wat is er mogelijk en wat juist niet? Hetzelfde geldt voor Groningen. Ze weten wat mijn wensen zijn, dus wat zijn hun plannen met mij? Een ultimatum van beide clubs heb ik niet gekregen, maar ik wil zelf ook snel duidelijkheid hebben wat mijn toekomst betreft.'

FC Emmen bezet in de Jupiler League de knappe vijfde plaats. Vrijdag ontvangt de ploeg van Gall VVV-Venlo. FC Groningen is de nummer negen van de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.