Luiz Adriano wordt ploeggenoot Promes en gaat voor titel

Reacties

Luiz Adriano stapt per direct over van AC Milan naar Spartak Moskou. De 29-jarige aanvaller wordt in Rusland ploeggenoot van Quincy Promes. De Braziliaan hoopt met de Moskovieten de titel te mogen vieren.

Luiz Adriano wordt ploeggenoot Promes en gaat voor titel

Adriano bevond zich bij AC Milan al een tijdje op een zijspoor. Dit seizoen speelde hij maar mee in zeven competitiewedstrijden in de Serie A, voornamelijk als invaller. Scoren deed hij niet. Een seizoen eerder kwam hij nog tot 26 competitiewedstrijden en vier treffers. Voor ongeveer één miljoen euro, aangezien Milan van zijn hoge salaris af wilde, heeft hij Italië nu ingeruild voor Rusland en tekende een contract tot medio 2021.

De ex-speler van Shakhtar Donetsk zette maandag zijn handtekening onder de verbintenis bij de koploper van de Russische competitie. 'Ik ben erg blij om hier te zijn', zei hij tijdens zijn presentatie. 'Ik ga mijn best doen om veel doelpunten te maken en kampioen te worden.' Spartak Moskou heeft in de competitie vijf punten voorsprong op nummer twee Zenith Sint-Petersburg.

Feliz por essa oportunidade no @fcsm_official #gospartak ⚽️⚽️��⚪️ #gilmarveloz

Een foto die is geplaatst door Luiz Adriano (@luizadrianinho) op

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.