Luis Enrique: 'Zou het weer hetzelfde doen'

Reacties

Een 'defensief bijna perfect' optreden van APOEL Nicosia maakte het voor Barcelona lastig te winnen. Trainer Luis Enrique had na afloop van de 1-0 zege in de Champions League geen bedenkingen over zijn gekozen aanpak.

Luis Enrique: 'Zou het weer hetzelfde doen'

Barcelona had woensdag alle moeite een gaatje te vinden in de defensie van APOEL Nicosia. Alleen op een kopbal van Gerard Piqué hadden de Cyprioten geen antwoord. Daarom sprak de coach Giorgis Donis van 'een defensief bijna perfecte wedstrijd'.

'We hadden kunnen scoren, omdat we een grote ploeg hebben. Maar ik ben blij met onze poging en met de goede les', zei Donis, die met APOEL op 30 september Ajax ontvangt. 'We moeten op dit niveau verder.'

Zijn Barcelona-collega Luis Enrique wil juist een stap verder zetten. 'Ons spel was niet soepel. En we weten dat we beter moeten worden. Ik heb misschien fouten gemaakt, maar volgens mij deze avond niet. Ik zou het weer hetzelfde doen als ik deze wedstrijd niet had gezien', doelt de Barça-coach op de vele wisselingen die hij doorvoerde met betrekking tot zijn basiself.   

APOEL maakte het Barcelona in Camp Nou knap lastig. 'We hadden problemen omdat ze ons zo weinig ruimte gaven. Maar aan de positieve kant, we hebben gescoord uit een spelhervatting. En ik ben erg gelukkig dat we de nul hebben gehouden', wees Luis Enrique op de positieve kanten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.