Luis Enrique: 'Zlatan is terug, maar dat verandert niet veel'

Reacties

Barcelona won het eerste duel in de kwartfinale van de Champions League met 3-1 van Paris Saint-Germain, maar toch is trainer Luis Enrique er niet gerust op voor de return. Al heeft de terugkeer van Zlatan Ibrahimovic daar niets mee te maken.

Luis Enrique: 'Zlatan is terug, maar dat verandert niet veel'

De Zweedse sterspeler is net als de Italiaanse middenvelder Marco Verratti terug van een schorsing. 'Dat verandert niet veel. PSG zal op dezelfde manier spelen als in Parijs', zei Luis Enrique tijdens de persconferentie.

'Verrati en Ibrahimovic zijn natuurlijk wel twee heel belangrijke spelers, dus de kwaliteit van Paris Saint-Germain zal er wel op vooruit gaan. Maar daardoor gaan wij onze tactiek niet aanpassen. Dat zullen we hoogstens doen om meer problemen te veroorzaken bij de tegenstander', aldus de Spaanse coach.

Ook Luis Suarez was lovend over de Zweed. 'Zlatan is een geweldenaar, een van de beste vijf spelers ter wereld. We moeten goed op hem letten', aldus de Uruguayaan, die in de heenwedstrijd met twee treffers van grote waarde was. Vooral PSG-verdediger David Luiz zal nog wel eens terugdenken aan de vernederende panna's. 'Dat is slechts een instinct, zoiets gebeurt in een splitsecond', zei Suarez daarover.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.