Luis Enrique: 'PSG is meer dan alleen Zlatan'

Reacties

Met Zlatan Ibrahimovic mist Paris Saint-Germain dinsdagavond tegen Barcelona zijn belangrijkste speler, al zegt dat volgens de Catalaanse oefenmeester Luis Enrique niet alles.

Luis Enrique: 'PSG is meer dan alleen Zlatan'

'Natuurlijk is Ibrahimovic een fantastische voetballer, maar Paris Saint-Germain is meer dan alleen Zlatan. Volgens mij hebben ze genoeg goede spelers in Parijs', aldus Luis Enrique op de website van de UEFA.

'Voor ons verandert er in ieder geval niets nu Ibrahimovic niet aanwezig is. Ons strijdplan blijft hetzelfde. Maar dat proberen we altijd en overal vast te houden', gaat de Spanjaard verder.

Zowel in de Spaanse competitie als in de Champions League kende de Catalaanse topclub een prima start. In het kampioenenbal werd APOEL Nicosia verslagen, terwijl de eerste zes duels in de Primera División zestien punten opleverden. Opvallend genoeg incasseerde Barça nog geen treffer dit seizoen.

Maar ook de rolverdeling voorin is opvallend te noemen. Lionel Messi staat na zes speelronden op vijf treffers, maar is voor de verandering eens niet de clubtopscorer. Die eer is toebedeeld aan Neymar. De Braziliaan staat op zes treffers, waarbij Messi vaak als aangever fungeerde. 'Ik weet niet of Messi nu meer spelmaker dan topscorer is, maar hij is wel nog heel belangrijk voor ons', besluit Luis Enrique.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.