Luis Enrique niet ongelukkig met transfer van Amrabat

Reacties

Málaga moest deze week afscheid nemen van Nordin Amrabat. Barcelona-trainer Luis Enrique was er niet rouwig om in de aanloop naar de wedstrijd in La Rosaleda.

Luis Enrique niet ongelukkig met transfer van Amrabat

Amrabat zag zijn kans schoon om de stap te maken naar de Premier League. De aanvaller, die maandag voor de gelimiteerde afkoopsom van acht miljoen naar Watford verhuisde, kan zaterdagmiddag tegen Newcastle United zijn debuut maken voor The Hornets.

Op hetzelfde moment neemt zijn oude club Málaga het op eigen veld op tegen Barcelona. Voor Luis Enrique, trainer van de Catalanen, is het vertrek van Amrabat een meevaller. 'Hij was natuurlijk een van hun belangrijkste spelers', zei de Barcelona-coach een dag voor de wedstrijd.

'Maar het zal niets veranderen aan hun manier van spelen', spreekt Luis Enrique ook zijn lof uit aan het adres van zijn Málaga-collega Javi Garcia. 'Hij is een van de coaches die ons altijd in de problemen brengt. We moeten opletten, want ze hebben thuis ploegen als Atlético Madrid verslagen.'

Luis Enrique heeft wel een zorg minder. Lionel Messi is net als Jérémy Mathieu weer inzetbaar na het missen van de bekerontmoeting met Athletic de Bilbao. 'Ik denk niet dat er een probleem is als het gaat om spelen.' Daarentegen moet Neymar verstek laten gaan vanwege een hamstringblessure. De Braziliaanse aanvaller ontbrak vrijdag ook op de afsluitende training van Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.