Luijckx speelt met Videoton gelijk tegen BATE Borisov

Reacties

Kees Luijckx mag nog altijd blijven dromen van de Champions League. Met zijn club Videoton behaalde hij op de valreep een gelijkspel tegen BATE Borisov.

Luijckx speelt met Videoton gelijk tegen BATE Borisov

Videoton FC - BATE Borisov 1-1
Door een treffer van Paulo Vinícius Souza dos Santos in de laatste minuut behoudt het Videoton van Kees Luijckx uitzicht op de laatste voorronde van de Champions League. Dan moet volgende week in elk geval wel worden gescoord in Wit-Rusland.

Lang leek het duel af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar Nemanja Milunovic brak de wedstrijd na rust toch open met een kopbal. Volgende week woensdag om 19.30 uur is de returnwedstrijd.

Dinamo Zagreb - Molde 1-1
Bij Molde deden de oude bekenden Harmeet Singh (Feyenoord) en Joona Toivio (AZ en Telstar) negentig minuten mee, maar ook zij konden niet profiteren van de rode kaart die Dinamo Zagreb na 65 minuten kreeg. Paulo Machado werd weggestuurd.

De eindstand stond toen al op het bord. Ángelo Henríquez (ooit nog onder contract bij Manchester United) maakte de openingstreffer, waarna Ola Kamara namens de Noren wat terugdeed. Volgende week dinsdag (19.00 uur) mogen de twee ploegen in Noorwegen uitmaken wie zich plaatst voor de laatste voorronde in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.