Ludogorets imponeert ook op bezoek bij Dinamo Zagreb

Dankzij een 1-2 overwinning op bezoek bij Dinamo Zagreb heeft Ludogorets in stijl Groep B van de Europa League afgesloten.

Al na vijf wedstrijden was Ludogorets zeker van overwintering én de groepswinst, maar ook in haar zesde duel overtuigde de club uit Bulgarije. Zonder Mitchell Burgzorg en Virgil Misidjan, die de hele wedstrijd op de reservebank bleven, boekte Ludogorets zijn vijfde overwinning in de groepsfase.

Dani Abalo opende in de 28ste minuut de score namens de bezoekers, waarna Dinamo Zagreb, dat dit seizoen nog niet won in de Europa League, op slag van rust via Duje Cop op gelijke hoogte kwam. Roman Bezjak zorgde in de 72ste minuut voor de overwinning van Ludogorets.

Daardoor eindigt de Bulgaarse kampioen op zestien punten uit zes duels, waardoor de ploeg met grote voorsprong als groepswinnaar eindigt. Nummer twee Chernomorets Odessa heeft zes punten minder, terwijl PSV (zeven punten) en Dinamo Zagreb (één punt) als derde en vierde eindigen.