Luckassen geeft Ajax voorbeeld tegen Jablonec

FK Jablonec is in de aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax ontsnapt aan een nederlaag. Pas in de slotfase werd de Slovan Liberec-treffer van Kevin Luckassen onschadelijk gemaakt (1-1).

Luckassen opende op slag van rust van de derby in de Chance Arena met een kopbal de score. Het was een opsteker voor de voormalig aanvaller van AZ. Voor Luckassen was het vanwege blessureleed pas zijn eerste wedstrijd van het seizoen.

De aanvaller werd na ruim een uur gewisseld. Vanaf de kant moest hij constateren dat de jacht op de gelijkmaker van Jablonec in de laatste minuut succesvol was. Vit Benes tekende voor de verdiende 1-1.

Jablonec is donderdag in Amsterdam de tegenstander van Ajax in de play-offs om een ticket voor de Europa League.