Luciano klaar voor zijn rentree in doel FC Groningen

Brian van Loo moet zijn plaats onder de lat bij FC Groningen waarschijnlijk afstaan aan Luciano. De Braziliaanse doelman is weer hersteld.

Luciano klaar voor zijn rentree in doel FC Groningen

'Ik voel me klaar voor morgen', zei Luciano tegen RTV Noord. 'Dus als de trainer ook vindt dat ik klaar ben, dan zal ik spelen.' De Braziliaanse eerste keus van trainer Ron Jans heeft na drie weken geen knieklachten meer. Luciano, die deel uitmaakt van de selectie voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo, viel op de eerste speeldag uit met een knieblessure. Van Loo maakte het duel met Ajax af en stond ook tegen Roda JC en NAC Breda onder de lat bij FC Groningen. De tweede doelman moet waarschijnlijk een stapje terug doen.

FC Groningen, dat aantreedt zonder de geblesseerden Petter Andersson (knie), Gonzalo García (rug) en de geschorste Danny Holla, wacht op de eerste overwinning. 'Maar ondanks dat hebben we zeker aanknopingspunten uit de wedstrijden die we hebben gespeeld', zei Jans op de website van FC Groningen. 'De angsthaas uithangen heeft geen enkele zin. Wij gaan ook in Venlo gewoon voor de overwinning spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen