Lucht geklaard tussen Limbombe en NEC

Reacties

Anthony Limbombe keert terug in de selectie van NEC. De 21-jarige Belgische aanvaller heeft zich verontschuldigd voor zijn gedrag en is daarna in genade aangenomen.

Lucht geklaard tussen Limbombe en NEC

Trainer Ernest Faber zette Limbombe vorige week aan de zijlijn, omdat die naar eigen zeggen motivatieproblemen had in de aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax. Zijn vooralsnog niet ingewilligde wens om naar Leeds United te verkassen, speelde daarin een rol.

'Ik heb geen problemen met hem', zegt Faber tegen Voetbal International. 'Maar ik kan hem natuurlijk niet dwingen. Limbombe die wel graag wil spelen is goud waard voor NEC.'

NEC achtte het bod van de Engelse club (nog) onvoldoende, waardoor Limbombe tot zijn ongenoegen een transfer werd onthouden. Maar de lucht is weer geklaard tussen de aanvaller en de Nijmeegse club.

Excuses aan staf en selectie hebben een einde gemaakt aan de kwestie. Limbombe keert daarom ook terug op het trainingsveld van NEC, al is het nog de vraag of hij vrijdag alweer van de partij is tegen Willem II (aftrap 20.00 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.