Lucescu: 'Waren tegen Bayern niet eens in topvorm'

Reacties

Het 0-0 gelijkspel tegen Bayern München zorgde bij Mircea Lucescu, trainer van Shakhtar Donetsk, voor gemengde gevoelens. De Roemeen baalt ervan dat zijn ploeg er niet in is geslaagd de Duitsers écht pijn te doen in de achtste finale van de Champions League.

Lucescu: 'Waren tegen Bayern niet eens in topvorm'

Bayern speelde door een rode kaart voor Xabi Alonso (twee keer geel) immers een flink deel van de tweede helft met een man minder. 'Waar ik van baal is dat we na die rode kaart voor Bayern niet ons eigen spel zijn gaan spelen', aldus Lucescu, die vond dat zijn elftal te veel ontzag toonde voor de Duitse kampioen.

'Ons eerste doel was om niet te verliezen. Ons tweede doel was onszelf een kans te geven ons voor de kwartfinale te plaatsen. Die kans hebben we', sprak Lucescu desondanks tevreden. De return in de Allianz Arena staat voor 11 maart op het programma.

'We speelden ons eerste officiële duel in tweeënhalf maanden. We zijn nog niet in topvorm, dus misschien kunnen we in München nog beter voor de dag komen', sloot Lucescu af. De Oekraïense competitie, die sinds begin december stil ligt, begint weer op 28 februari.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.