Loodzware start Ajax, eerste Klassieker op 21 september

Reacties

Ajax kan zijn borst natmaken. De landskampioen begint het nieuwe seizoen met een lastige reeks: Vitesse (thuis), AZ (uit), PSV (thuis), FC Groningen (uit), Heracles Almelo (thuis) en Feyenoord (uit) zijn de eerste tegenstanders.

Loodzware start Ajax, eerste Klassieker op 21 september

Woensdag maakte de KNVB het conceptprogramma voor het nieuwe seizoen bekend. Nadat deze aan alle clubs is gepresenteerd, kunnen er nog veranderingen in worden aangebracht. Gijs de Jong, manager competitiezaken van de KNVB, is tevreden met het concept. 'Het is ieder jaar een uitdagende puzzel. Die leggen we met plezier, want we weten dat ruim zeven miljoen Nederlanders genieten van een zo eerlijk, sportief en spannend mogelijke competitieopzet.'

Op 24 augustus vindt de eerste ontmoeting plaats tussen twee clubs uit de traditionele topdrie. PSV gaat op bezoek bij Ajax, dat op 21 september een uitwedstrijd speelt tegen Feyenoord. Op 30 november staat PSV - Feyenoord op het programma. Na de winterstop spelen Ajax en Feyenoord op 25 januari de tweede Klassieker. Op 1 maart gaat Ajax naar PSV, terwijl de Eindhovenaren drie weken later een uitduel met Feyenoord wacht.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.