Lokhoff als assistent aan de slag bij VfL Wolfsburg

Reacties

VfL Wolfsburg heeft Ton Lokhoff (54) benoemd als nieuwe assistent-trainer. De oud-prof van onder meer NAC Breda, PSV en Feyenoord wordt bij de ambitieuze club de rechterhand van hoofdcoach Dieter Hecking.

Lokhoff als assistent aan de slag bij VfL Wolfsburg

Het voorbije seizoen fungeerde de voormalige coach van NAC, Excelsior en VVV-Venlo als assistent-trainer van Huub Stevens; eerst bij PAOK Saloniki, vanaf maart bij VfB Stuttgart. Bij VfL Wolfsburg zocht Hecking een nieuwe co-trainer na het vertrek van Andries Jonker naar Arsenal. Zijn tweede assistent Dirk Bremser blijft wel behouden.

Lokhoff: 'Hecking en ik troffen elkaar recent op de bruiloft van Armin Reutershahn (de andere assistent van Stevens in Stuttgart, red,). Hij werkte eerder met Hecking bij 1. FC Nürnberg. Hecking en ik raakten aan de praat; we hebben nummers uitgewisseld en van het een is het ander gekomen. VfL Wolfsburg is een club die goed gepresteerd heeft afgelopen seizoen en waar veel mogelijk is. Ik zie het als een mooie uitdaging.'

VfL Wolfsburg eindigde het afgelopen seizoen op de vijfde plaats in de Bundesliga, waardoor het zich plaatste voor de Europa League.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.