Lof voor Stevens, Southampton blij met Kardashian-telg

Reacties

'Ons vertrouwen in hem is grenzeloos'• Huub Stevens hoeft niet te vrezen voor een voortijdig vertrek bij hekkensluiter 1899 Hoffenheim getuige de opmerkingen van Dietmar Hopp. De eigenaar vertelde op een ledenvergadering onder de indruk te zijn van 'de openheid, de persoonlijkheid en de ervaring' van de Nederlandse trainer.

Lof voor Stevens, Southampton blij met Kardashian-telg

• Reality-ster Kim Kardashian is bevallen van een zoon, en heeft de kleine telg een naam meegegeven die in Southampton wel goed is gevallen gezien de bijnaam van de club van de gebroeders Koeman: The Saints.

'Ik wou niet dat ze na drie maanden bij Standard gezegd zouden hebben: "Hij was een goede trainer, maar ligt nu twee meter onder de grond."'
Eric Gerets (61) wees afgelopen zomer de toenadering van Standard Luik af. De oud-international ging na zijn ontslag bij Al-Jazira vroegtijdig met pensioen. (Sporza)

'Als ik het voor het zeggen zou hebben bij Chelsea, zou ik Jimmy aantrekken'
• Jimmy Hasselbaink is koud begonnen aan zijn dienstverband bij Queens Park Rangers, maar bij zijn oude club Burton Albion niets anders dan lof. Sterker nog, volgens voorzitter Ben Robinson kan de oud-international zo aan de slag in de top. 'Ik zeg niet dat Chelsea José Mourinho moet ontslaan, maar als er een vacature komt dan zou ik Jimmy halen.' (Daily Mirror)

• Van het spelen van een WK-finale tot een optreden in Koffietijd: het kan snel gaan. John Heitinga had zich ongetwijfeld meer voorgesteld van zijn terugkeer bij Ajax. Trainer Frank de Boer liet de bij Ajax opgeleide centrumverdediger nog maar twee keer in actie komen in de competitie. De publiekslieveling was maandagochtend te gast bij het RTL-programma Koffietijd.

• Tegenstanders van FC Augsburg zijn gewaarschuwd: verlies doelman Marwin Hitz vlak voor een strafschop niet uit het oog. De Zwitserse slimmerik maakt het penaltynemers graag moeilijk door de strafschopstip onder handen te nemen.

'Ik trek me geen reet aan van Bild.'
• We hadden ook niet anders verwacht, Gertjan. VfL Bochum-coach Gertjan Verbeek is niet vies van een conflict met de media en gaat een confrontatie met de Duitse krant Bild al helemaal niet uit weg. Eerder maakte hij een journalist van het desbetreffende medium uit voor klootzak. (AD)

• Rugnummer vijftien blijkt immens populair te zijn in Kerkrade en omgeving. Vorige week was het nog Roda JC-speler Willem Ofori-Appiah die met rugnummer vijftien op het wedstrijdformulier stond, zondag was het de beurt aan Maecky Fred Ngombo. In de Eredivisie zijn de Limburgers ondertussen ook hard op weg naar plaats vijftien door een reeks van elf duels zonder zege. Het is alleen nog wachten op een succesvolle inhaalmanoeuvre van Willem II, de huidige nummer vijftien. (AD)

• Onlangs kreeg Carlisle United nog de VI 92-equipe op bezoek en nu staat het water letterlijk aan de lippen bij de club uit de League Two. Het stadion Brunton Park stond namelijk op het punt te verzuipen door zware regenval. De spelers van de bescheiden club laten zich van hun beste kant zien en gaan buurtbewoners helpen.


'Goed om weer terug te zijn en mooi om te zien dat Ajax het in de Eredivisie zo goed doet.'
Christian Poulsen was dit weekend voor even terug bij Ajax. De inmiddels 35-jarige Deen voorzag de selectie van Ajax tussen 2012 en 2014 van een flinke dosis ervaring en draagt de Amsterdamse club nog steeds een warm hart toe, zo laat hij op de clubsite weten.

• Ondertussen timmert een huidige Ajax-middenvelder aan de weg. Davy Klaassen verdiende met zijn optreden tegen SC Heerenveen (5-2 winst) een felbegeerde plaats in het Team van de Week van La Gazzetta dello Sport.

• De Braziliaanse doelman Rogerio Ceni legt zijn keepershandschoenen aan de kant en gaat van zijn voetbalpensioen genieten. Collega-keepers hoeven niet langer wakker te liggen uit angst voor de vrije trappen van de goalie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.