Lodeweges verlengt contract bij SC Heerenveen

Reacties

SC Heerenveen heeft het aflopende contract van trainer Dwight Lodeweges verlengd. De 57-jarige coach tekende bij voor een jaar.

Lodeweges verlengt contract bij SC Heerenveen

De voorbije weken was het wachten op de handtekening van Lodeweges, die in zijn eerste seizoen bij de Friezen goede resultaten kan overleggen. Mede door een serie van acht duels zonder nederlaag bezet zijn ploeg de knappe zesde plaats.

'Het is mooi om nog een jaar door te gaan', spreekt Lodeweges op de clubwebsite zijn tevredenheid uit. 'Ik kan hier prima mijn werk doen en heb ook schik in mijn werk. We hebben de beschikking over een jonge en mooie groep waar nog veel rek in zit. Als technische staf zijn we nog lang niet klaar.'

De in Canada geboren Lodeweges stapte vorig seizoen op als coach van SC Cambuur. Hij deed dat vlak nadat er enorme onrust ontstond omdat hij had bekendgemaakt naar de Friese rivaal Heerenveen over te stappen, een besluit dat de fans hem niet in dank afnamen.

In het verleden was Lodeweges ook hoofdtrainer FC Zwolle, FC Groningen, PSV, NEC, FC Edmonton (Can) en Jeff United (Jap).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.