Lodeweges: 'Na vechtzege nu mooie voetbaloverwinning'

Reacties

Vitesse was het slachtoffer van een wervelend SC Heerenveen, dat in de ogen van trainer Dwight Lodeweges 'hoogstandjes' liet zien.

Lodeweges: 'Na vechtzege nu mooie voetbaloverwinning'

Lodeweges was een tevreden man, en dan niet alleen om de eclatante zege op Vitesse. Tot zijn genoegen zag de trainer hoe zijn ploeg de afspraken goed nakwam, met de 4-1 winst als tastbaar resultaat.  

'Vorige week tegen FC Utrecht was het een werkoverwinning, en vandaag was het ook hard werken maar ook heel goed voetballen', zei Lodeweges tegen FOX Sports. De productieve start van Heerenveen bleek de voorbode.

'Het lontje was aangestoken. Het was een heel goede helft, en er zaten een paar hoogstandjes bij', aldus de trainer, die zijn jonge ploeg de gewenste start van 2015 zag hebben. 'We zijn begonnen met een vechtzege en een mooie voetbaloverwinning.'

Luciano Slagveer was met twee goals een van de uitblinkers. 'Hij zit steeds beter in zijn vel. Maar hij was niet de enige vanavond. Ik vond dat Simon Thern het uitstekend deed op het middenveld en zo waren er nog wel een paar.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.