Locadia houdt Pereiro uit PSV-basis op bezoek bij PEC

Reacties

Gastón Pereiro moet in de belangrijke uitwedstrijd van PSV tegen PEC Zwolle genoegen nemen met een plek op de bank. Trainer Phillip Cocu geeft de voorkeur aan Jürgen Locadia en Luciano Narsingh als vleugelspitsen.

Locadia houdt Pereiro uit PSV-basis op bezoek bij PEC

Pereiro begon vorige week tegen SC Cambuur (6-2) nog in de basis en scoorde daarin één keer. De twintigjarige Uruguayaan werd toen na 75 minuten vervangen door Locadia. De van een enkelblessure aanvaller speelt tijdens de laatste Eredivisie-speelronde nu vanaf het begin.

Verder keert Davy Pröpper terug van een schorsing. Vorige week maakte Adam Maher daarom nog verrassend zijn rentree op het middenveld, maar hij zit nu weer op de bank in de wedstrijd die PSV liefst met grote cijfers moet winnen om Ajax nog van de titel te kunnen houden. Maxime Lestienne zit op de tribune.

Bij tegenstander PEC vervangt Kevin Begois de op de training geblesseerd geraakte Mickey van der Hart onder de lat. De ploeg van trainer Ron Jans staat na 33 duels zevende in de Eredivisie en strijdt nog om een ticket voor de play-offs om Euopees voetbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.