Lloris klaar om Vorm weer uit doel Spurs te verdrijven

Reacties

Doelman Michel Vorm moet ondanks zijn uitstekende optreden tegen Liverpool alweer vrezen voor zijn basisplaats bij Tottenham Hotspur. Manager Mauricio Pochettino bevestigde donderdag dat Hugo Lloris zoals verwacht weer fit is voor het competitieduel van zaterdag met Stoke City.

Lloris klaar om Vorm weer uit doel Spurs te verdrijven

Vorm kreeg een kans onder de lat van Spurs, omdat Lloris tijdens de eerste Premier League-wedstrijd tegen Everton na 55 minuten uitviel met een hamstringblessure. Daarna keepte de 32-jarige sluitpost ook in de duels met Crystal Palace en Liverpool, maar zijn Franse concurrent is nu weer klaar voor een rentree. 'Het gaat goed met Hugo', zei Pochettino. 'Hij heeft de laatste twee weken erg goed getraind. Hij is klaar en beschikbaar voor zaterdag.'

Ook de op Deadline Day aangetrokken Moussa Sissoko zit waarschijnlijk bij de wedstrijdselectie van Tottenham, terwijl Danny Rose en Moussa Dembélé zullen ontbreken. De Engelse linksback raakte geblesseerd in de interland tegen Slowakije, terwijl de Belgische middenvelder nog geschorst is. Rose zal waarschijnlijk ook het Champions League-duel met AS Monaco van woensdag missen. Verder neemt Pochettino met het oog op die belangrijke wedstrijd geen maatregelen.

'De belangrijkste wedstrijd is die van zaterdag tegen Stoke', stelde Pochettino. 'Dat woensdag weer een belangrijke wedstrijd wacht, zorgt niet voor veranderingen.' Desondanks zal de Argentijn vroeger of later gaan roteren met zijn elftal. 'Vanaf zaterdag spelen we zeven wedstrijden in twintig dagen. Tot aan Kerstmis is het wedstrijdschema crazy. Alle spelers zullen aan bod komen en hun kwaliteiten kunnen tonen.' Het zal Vorm als muziek in de oren klinken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.