Liverpool zwicht onder druk supporters in ticketsoap

Reacties

Liverpool ziet af van de extreme verhoging van zijn ticketprijzen. Hiermee hoopt de club een einde te maken aan de onrust die is ontstaan onder de supporters.

Liverpool zwicht onder druk supporters in ticketsoap

Fans protesteeden zaterdag in de 77ste minuut door tijdens het competitieduel met Sunderland massaal het stadion te verlaten, doelend op de 77 pond (is nu 59) die komend seizoen moeten worden betaald voor een kaartje van de hoogste categorie. 'Football without fans is nothing', was op spandoeken te lezen. Liverpool verspeelde overigens zonder de steun van zijn fans een 2-0 voorsprong tegen Sunderland (2-2).

De club erkent nu in een statement dar er een vergissing is gemaakt en bevriest de prijzen van het huidige seizoen voor de volgende jaargang. De club zegt met de flinke prijsverhogingen de lening voor de nieuwbouw aan Anfield (foto) sneller te willen terugbetalen, maar past zijn financiële beleid onder de druk van de supporters nu aan.

Niet alleen in Liverpool was het de afgelopen weken onrustig, ook bij Arsenal heerst op dit moment nog grote onvrede onder de aanhang over de toegangsprijzen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.