Liverpool vreest vroeg einde van het seizoen voor Ings

Reacties

Danny Ings zit hoogstwaarschijnlijk de rest van het seizoen in de lappenmand bij Liverpool. De spits liep op de training van The Reds een ernstige knieblessure op en ziet een langdurige revalidatie tegemoet.

Liverpool vreest vroeg einde van het seizoen voor Ings

Ings, die afgelopen maandag in het EK-kwalificatieduel met Litouwen (3-0 zege) zijn interlanddebuut maakte voor Engeland, liep de kwetsuur op in zijn eerste training onder Jürgen Klopp. Volgens verscheidene Engelse media houdt de blessure hem de rest van het seizoen aan de kant. Voor de manager die de ontslagen Brendan Rodgers opvolgt is het een nieuwe klap in het gezicht, nog voor hij ook maar één wedstrijd op de bank heeft gezeten.

De Duitser kan namelijk voorlopig ook niet beschikken over Roberto Firmino, Joe Gomez en Christian Benteke. Gomez staat door een zware knieblessure de komende negen maanden aan de kant, de Belg Benteke kampt nog met hamstringklachten. Met een uitgedunde selectie wacht Klopp zaterdag zijn vuurdoop. Dan neemt hij het met Liverpool in een uitwedstrijd op tegen Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.