Liverpool opgelucht: blessure Sturridge valt mee

Reacties

De blessure die Liverpool-aanvaller Daniel Sturridge zondag opliep in de topper tegen Manchester City (3-2 zege) valt reuze mee. Mogelijk kan de frontman dit weekend alweer meedoen in het uitduel met Norwich City.

Liverpool opgelucht: blessure Sturridge valt mee

Sturridge viel tegen City in de 66ste minuut uit met hamstringklachten. Liverpool vreesde voor een zware blessure, maar uit scans is gebleken dat er slechts sprake is van een lichte verrekking.

Het houdt in dat Sturridge zondag om 13.00 uur misschien alweer kan aantreden op Carrow Road, de thuishaven van Norwich City. 'De komende dagen wordt Daniel klaargestoomd voor de wedstrijd in Norwich. Over zijn inzetbaarheid nemen we in de loop van de week een beslissing', aldus een verklaring van Liverpool.

Het nieuws dat Sturridge waarschijnlijk geen wedstrijd hoeft te missen is een enorme opsteker voor Liverpool, dat nog maar vier duels is verwijderd van zijn eerste landstitel sinds 1990. The Reds nemen het na het duel met Norwich nog op tegen Chelsea, Crystal Palace en Newcastle United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.