Liverpool maand langer zonder onfortuinlijke Sturridge

Reacties

Daniel Sturridge moet zijn rentree bij Liverpool waarschijnlijk een maand uitstellen. Vrijdag liep de 25-jarige aanvaller opnieuw een blessure op tijdens zijn eerste groepstraining.

Liverpool maand langer zonder onfortuinlijke Sturridge

Sinds de vriendschappelijke interland tegen Noorwegen (1-0 winst) op 3 september stond Sturridge aan de kant met een dijbeenblessure, maar Liverpool dacht snel weer over de spits te kunnen beschikken. Het plan was om hem zondag als invaller tegen Queens Park Rangers (uit) klaar te stommen voor het duel met Real Madrid woensdag in de Champions League (thuis).

Maar vanwege een kuitblessure moet Sturridge drie tot vier weken verstek laten gaan en dat terwijl Liverpool hem zo goed kan gebruiken. De ploeg van manager Brendan Rodgers is matig gestart aan het nieuwe seizoen. De nummer twee van vorig jaar staat na zeven duels negende, met negen punten achterstand op koploper Chelsea.

Liverpool scoorde slechts tien keer, maar waar Sturridge vorig seizoen goed was voor 22 goals in de Premier League nam de club afgelopen zomer ook afscheid van Luis Suarez. De Uruguayaan scoorde 31 keer en maakte de overstap naar Barcelona. Mario Balotelli kwam als vervanger, maar wacht nog op zijn eerste competitietreffer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.