Liverpool jaagt in Sofia zonder Balotelli op eerherstel

Reacties

Manager Brendan Rodgers legt voor het Champions League-duel met Ludogorets Razgrad de nadruk op de defensie om de slechte reeks een halt toe te roepen. De geblesseerde Mario Balotelli kan niet helpen.

Liverpool jaagt in Sofia zonder Balotelli op eerherstel

Officieel is de naam Balotelli nog niet geschrapt voor het duel in Bulgarije, maar de Italiaan ontbrak in de selectie die op het vliegveld van Liverpool in het vliegtuig stapte voor de vlucht naar Sofia. Een liesblessure speelt hem ogenschijnlijk te veel parten.

Zodoende moet Liverpool zonder de aanvaller proberen een einde te maken aan de nederlaagreeks. Het eerste succes na vier verliesbeurten op rij biedt eerherstel maar daarmee kan de Engelse club ook goede zaken doen in Groep B, waarin wordt gestreden om de tweede plaats achter het ongenaakbare Real Madrid.

Om dat te bereiken pleit Rodgers voor meer standvastigheid en agressie in defensief opzicht. 'Als de momenten daar zijn om te verdedigen, dan moeten we dat beter doen. En dat is waarnaar we moeten kijken', aldus de Noord-Ier een dag voor het duel in Bulgarije.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.