Liverpool goed vertegenwoordigd bij PFA-nominaties

Reacties

Drie spelers van koploper Liverpool maken nog kans om verkozen te worden tot PFA Player of the Year. Zij hebben concurrentie van Eden Hazard (Chelsea), Adam Lallana (Southampton) en Yaya Touré (Manchester City).

Liverpool goed vertegenwoordigd bij PFA-nominaties

Steven Gerrard, Daniel Sturridge en Luis Suarez zijn de drie genomineerden namens Liverpool. Die laatste lijkt de grote favoriet, aangezien hij met 29 doelpunten uit evenveel wedstrijden een grote bijdrage levert aan de huidige koppositie van The Reds. Ook Sturridge is met twintig doelpunten bezig aan een uitstekend seizoen bij het Liverpool van aanvoerder Gerrard.

Met nog vier wedstrijden voor de boeg heeft Liverpool de titelkansen in eigen hand. De ploeg van manager Brendan Rodgers heeft twee punten voorsprong op nummer twee Chelsea, waar Hazard dit seizoen wekelijks tot de uitblinkers behoort. Manchester City, waar Yaya Touré dit seizoen al achttien keer scoorde, staat derde met zes punten minder en een duel tegoed. Southampton doet niet mee om het kampioenschap, maar Lallana heeft zich bij die club wel ontwikkeld tot international van Engeland en mag hopen op deelname aan het WK.

Vorig seizoen werd Gareth Bale (Tottenham Hotspur, inmiddels Real Madrid) gekroond tot PFA Player of the Year en een jaargang eerder won Robin van Persie de trofee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.