Liverpool en AC Milan in gesprek over transfer Balotelli

Reacties

Mario Balotelli (24) zou weleens de overstap naar Liverpool kunnen gaan maken. AC Milan bevestigt dat er met de Engelsen wordt onderhandeld over de spits.

Liverpool en AC Milan in gesprek over transfer Balotelli

Liverpool zou bereid zijn 22 miljoen euro op tafel te leggen voor de spits, die door het leven gaat als enfant terrible. De aanvaller zou op trainingscomplex Milanello al aangekondigd hebben dat het zijn laatste dag als speler van Milan is, aangezien de onderhandelingen al in de laatste fase zijn.

Balotelli komt sinds medio 2013 uit voor AC Milan, dat hij destijds voor Manchester City verruilde. Die club haalde hem juist uit Italië weg. Voor zijn komst naar de Premier League verdedigde hij het blauw-zwart van Internazionale.

Sinds het vertrek van Luis Suarez is Liverpool-manager Brendan Rodgers naarstig op zoek naar aanvallende versterking. Woensdag waren er ook al geruchten van een op handen zijnde transfer, maar toen werd alles uit allebei de kampen ontkend.

In 54 officiële duels voor AC Milan, waar Filippo Inzaghi deze zomer Clarence Seedorf als hoofdtrainer opvolgde, kwam Balotelli tot dertig doelpunten. Mocht een transfer op korte termijn tot stand komen, dan wacht Super Mario wel een heel saillant debuut. Maandagavond is de opponent van Liverpool namelijk zijn vorige broodheer Manchester City, waar hij bij de nodige incidenten betrokken raakte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.