Litouwse international voor twee jaar naar Cambuur

Reacties

Vytautas Andriuskevicius is dinsdag gepresenteerd bij SC Cambuur. De 23-jarige verdediger uit Litouwen, die overkomt uit Zweden, tekende in Friesland een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen.

Litouwse international voor twee jaar naar Cambuur

Technisch manager Marcel Keizer was in zijn nopjes met de komst van de versterking voor de defensie van de Friezen. 'Vytautas is een sterke verdediger met een goed linkerbeen', sprak Keizer op de clubwebsite.

'Een type dat we nog missen in onze selectie. We zijn dan ook erg blij met zijn komst. Mooie bijkomstigheid is dat de Zweedse competitie al een aantal weken onderweg is en hij dus al wedstrijdritme heeft opgedaan.'

De elfvoudige Litouwse international komt over van het Zweedse Djurgårdens IF. Daar kwam hij sinds zijn komst in de zomer van 2013 tot 29 optredens in de hoofdmacht. Op dit moment bezet Djurgårdens IF na achttien speelronden de zevende positie.

Eerder stond Andriuskevicius drie seizoenen lang bij Lechia Gdansk onder contract. In Polen kwam hij tot 32 competitieduels. 'Ik zie dit als een stap in mijn carrière', liet de speler in kwestie zich ontvallen op de website van de Zweedse club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.