Linssen wil op eigen kracht naar play-offs

Reacties

Onder aanvoering van de ervaren captain Edwin Linssen stevent De Graafschap in de laatste speelronden van de Jupiler League af op de nacompetitie voor een plaats in de Eredivisie.

Linssen wil op eigen kracht naar play-offs

Nu FC Eindhoven de vierde periode heeft gewonnen, barst de strijd voor een plaats bij de eerste acht én dus nacompetitievoetbal los. In dat kader is De Graafschap de grote winnaar van deze speelronde na de 3-1 overwinning op bezoek bij Achilles '29.

'Met de uitslagen van de andere velden erbij, was het een prima avond voor ons', zegt Linssen tegen Voetbal International. 'Maar eigenlijk moeten we daar niet mee bezig zijn. We zijn een ploeg die het helemaal op eigen kracht moet doen. Dat was vanavond ook goed zichtbaar.'

'Doordat de 1-2 vlak na de rust valt, maken we het onszelf nog onnodig moeilijk', vervolgt de voormalige speler van onder meer Roda JC Kerkrade en VVV-Venlo. 'Toch geven deze drie punten weer veel vertrouwen voor de komende weken. We gaan niet vooruit kijken, volgende week moeten we tegen Fortuna Sittard opnieuw vol gas gaan geven.'

De 34-jarige Linssen maakte in de winterstop bekend aan zijn laatste seizoen bezig te zijn, maar wordt nu toch vanuit verschillende richtingen gepolst om nog een jaar door te gaan. Niet alleen De Graafschap, maar ook andere clubs informeren naar de mogelijke toekomstplannen van de middenvelder. Toch gaat hij er zelf nog altijd vanuit dat hij aan zijn laatste maanden als profvoetballer bezig is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.