Linssen schuldbewust na verlies tegen PSV

FC Groningen-debutant Bryan Linssen rekent zichzelf de nederlaag tegen PSV aan. De aanvaller vindt tegelijkertijd dat de 3-0 zege voor de Eindhovenaren geflatteerd is.

Linssen vond namelijk dat Groningen in het duel om de Johan Cruijff Schaal met name voor rust erg sterk speelde. Zelf miste hij in het eerste bedrijf een kans door op de paal te schieten. 'Dit was een geflatteerde nederlaag. Ik denk dat wij in de eerste helft de bovenliggende partij waren, maar het ontbrak ons aan geluk', zegt hij op de clubsite.

'Het is zuur dat zoiets in een wedstrijd gebeurt waarin de prijzen worden verdeeld. Aan de andere kant moet je geluk afdwingen en dat hebben we niet gedaan. Ik heb mijn eigen kansen ook niet afgemaakt. Daar baal ik ontzettend van. Ik had twee doelpunten kunnen maken', vervolgde de van Heracles Almelo overgekomen aanvaller.

Drost
Ook Jesper Drost (foto) vond dat Groningen beter was dan de 3-0 uitslag doet vermoeden. 'We hebben een paar grote kansen gehad, maar zij kregen een kans en direct was het een doelpunt. Dat is misschien het verschil met een echte topclub. Ik vind de uitslag geflatteerd en denk dat we in de eerste helft voor hadden moeten staan', aldus de van PEC Zwolle overgekomen debutant.