Lindgren verkiest avontuur boven FC Groningen

Reacties

Na ruim drie jaar vertrekt Rasmus Lindgren bij FC Groningen. De Zweedse middenvelder opteert voor een terugkeer naar zijn geboorteland.

Lindgren verkiest avontuur boven FC Groningen

FC Groningen wilde de 31-jarige Lindgren behouden, maar het voorstel zijn aflopende contract met een jaar te verlengen heeft de middenvelder naast zich neergelegd. 'Het was een hele moeilijke beslissing, maar in overleg met mijn gezin heb ik besloten om te kijken of er zich nog een ander avontuur aandient', zegt de Zweed op de clubwebsite.

Lindgren, die in januari 2013 na zijn periode bij Red Bull Salzburg neerstreek in Euroborg, wil zijn carrière afsluiten in zijn geboorteland. 'Ik zou graag nog een paar jaar in de Zweedse competitie willen spelen. Concrete belangstelling is er echter nog niet', aldus de tweevoudig international.

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Lindgren terugkeert naar Zweden, waar hij in 2003 vertrok om zijn carrière bij Ajax een vervolg te geven. 'Ik houd alle opties open. Ook een eventueel ander buitenlands avontuur buiten Nederland.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.