Lijnders: 'Het scorebord loog een beetje'

Reacties

Bij afwezigheid van Jürgen Klopp was de Nederlander Pepijn Lijnders zaterdag technisch eindverantwoordelijke bij Liverpool. Volgens hem had zijn ploeg een zege verdiend tegen Sunderland (2-2).

Lijnders: 'Het scorebord loog een beetje'

Liverpool stond in de 81ste minuut met 2-0 voor, maar gaf in de slotfase de zege uit handen. 'We zijn erg teleurgesteld', aldus Lijnders, die de door een blindedarmontsteking gevelde Klopp verving, tegen de BBC. 'We weten dat een wedstrijd 95 minuten duurt en tachtig minuten lang speelden we uitstekend. Toen zij de 2-1 maakten dacht ik nog steeds dat het niet fout zou gaan, maar het was niet nodig om na de eerste ook de tweede goal weg te geven.'

'Het scorebord liegt nooit, maar deed dat vandaag misschien wel een beetje', ging Lijnders verder, die eerder werkzaam was voor onder meer FC Porto en PSV. Liverpool implodeerde kort nadat een groot deel van de aanhang Anfield had verlaten. Veel Liverpool-fans gingen in de 77ste minuut naar huis uit protest tegen de ticketprijzen.

'Het vertrek van de fans kunnen wij niet als excuus gebruiken', oordeelde aanvoerder Jordan Henderson. 'Dit is gewoon een slechte prestatie en een slecht resultaat.' Liverpool is door de remise naar de achtste plaats gezakt en zag tot overmaat van ramp stadgenoot Everton (zevende) voorbij komen op de ranglijst. Sunderland staat voorlaatste.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.