Ligeon blij met vertrouwen Maaskant

Reacties

Zijn beslissing om op huurbasis te verkassen naar NAC Breda heeft goed uitgepakt voor Ruben Ligeon, die Robert Maaskant dankbaar is.

Ligeon blij met vertrouwen Maaskant

'De trainer straalt in alles uit dat hij vertrouwen in me heeft, is heel veel met me bezig', vertelt de van Ajax gehuurde verdediger tegen Voetbal International. 'En ik geloof dat dit voor al mijn ploeggenoten geldt. Maaskant heeft het vertrouwen en het geloof teruggebracht. We geloven er heilig in dat we ons direct zullen handhaven. Met elkaar, als team.'

Na overwinningen op Go Ahead Eagles (1-0) en FC Utrecht (3-4) is NAC Breda opgeklommen naar de vijftiende plaats in de Eredivisie. De 22-jarige Ligeon richt zich voorlopig op lijfsbehoud met NAC. Pas na dit seizoen denkt hij na over zijn toekomst in Amsterdam.

'Natuurlijk is het nog steeds mijn droom om te slagen bij Ajax', stelt Ligeon. 'Maar ik heb in de winterstop bewust de keuze gemaakt om bij een Eredivisie-club ervaring op te doen. En ik moet zeggen dat het me uitstekend bevalt om elke week op niveau te voetballen. Ik voel me met de week beter worden.'

Ligeon kwam namens Ajax tot twaalf wedstrijden in de Eredivisie. Dat aantal haalt hij dit seizoen namens NAC ook wel, want de verdediger speelde inmiddels negen competitieduels voor de Bredanaars.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.