Liesveld verkleint achterstand op Kuipers

Reacties

De arbitrale leiding in de Eredivisie van dit weekend hield niet over getuige de cijfers van de negen duels. Alleen Richard Liesveld stak er iets bovenuit.

Liesveld verkleint achterstand op Kuipers

Liesveld kreeg een zeven voor zijn fluiten van de wedstrijd FC Twente - Feyenoord (0-0). Met dat cijfer was hij de beste arbiter van afgelopen weekend, met Bas Nijhuis, Reinold Wiedemeijer en Martin van den Kerkhof kort achter hem. Het drietal kreeg een half punt minder voor hun optredens bij FC Groningen - Ajax, Go Ahead Eagles - Willem II en SC Cambuur - ADO Den Haag.

Liesveld verbeterde met zijn beoordeling zijn gemiddelde van dit seizoen. Met 6,83 blijft hij alleen achter op Björn Kuipers, die afgelopen weekend niet in actie kwam in de Eredivisie. De Tukker heeft een moyenne van een zeven.

Tegenover de vier (ruime) voldoendes stonden dit weekend vier minimale voldoendes en één vijf. Dat laatste cijfer was er voor Kevin Blom. De scheidsrechter, die als enige in alle vier speelrondes actief was, was de leidsman bij PSV-Vitesse (2-0).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.