Liesblessure houdt Toivonen uit wedstrijdselectie PSV

In de week waarin bekend werd dat Ola Toivonen waarschijnlijk zijn contract zou verlengen bij PSV, is hij met een liesblessure afgehaakt voor het uitduel met Feyenoord. Ook Jürgen Locadia ontbreekt in De Kuip.

Liesblessure houdt Toivonen uit wedstrijdselectie PSV

De Zweed wordt op het middenveld vervangen door zijn landgenoot Oscar Hiljemark. Daardoor komt Maher terecht op de positie achter de spitsen. In de punt van de aanval wordt Locadia gepasseerd ten faveure van Florian Jozefzoon. Zakaria Bakkali krijgt op de rechterflank de voorkeur boven Luciano Narsingh. Abel Tamata vervangt Jetro Willems als linksback.

Bij Feyenoord keert Bruno Martins Indi terug van een blessure, wat ten koste gaat van Terence Kongolo, die vorige week tegen RKC Waalwijk linksback stond. Jean-Paul Boëtius heeft ook zijn basisplaats terug, waardoor John Goossens op de bank begint. Samuel Armenteros behoort vanwege een voetblessure niet tot de wedstrijdselectie van Feyenoord.

Opstelling Feyenoord: Mulder; Janmaat, De Vrij, Mathijsen, Martins Indi; Clasie, Immers, Vilhena; Schaken, Pelle, Boëtius.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Tamata; Hiljemark, Schaars, Maher; Bakkali, Jozefzoon en Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen