Lichtpuntje Matic zet handtekening onder NAC-contract

Reacties

Uros Matic heeft zijn tweejarige contractverlenging bij NAC bezegeld met zijn handtekening. De Servische middenvelder, het broertje van Chelsea-middenvelder Nemanja Matic, was dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij de Bredanaars. Bekend was al dat de middenvelder zijn contract tot en met 2016 zou verlengen in het Rat Verleghstadion. Mondeling waren club en speler al enige weken akkoord.

Lichtpuntje Matic zet handtekening onder NAC-contract

Matic kwam in de winterstop over van Benfica, waar hij in het tweede elftal speelde. Dit seizoen speelde hij veertien keer voor NAC. De middenvelder veroverde al snel een basisplaats in de ploeg van Nebojsa Gudelj.

'Ik ben blij dat ik ook de komende jaren bij NAC blijf en samen met de trainer en mijn ploeggenoten aan de slag kan. Het is mooi om onderdeel te zijn van deze grote familie', vertelt Matic op de clubwebsite.

Technisch directeur Graeme Rutjes is al even blij. 'Uros heeft het afgelopen half jaar bewezen dat hij een belangrijke speler is voor NAC. Ik zie heel veel potentie in hem, dus het is zaak dat hij zich blijft ontwikkelen. Bij ons krijgt hij de komende jaren de kans zijn talent te etaleren.'

Meer spelers
Donderdag verzekerden de West-Brabanders zich ook al van de diensten van Erik Falkenburg, die overkomt van AZ. Op korte termijn wordt witte rook verwacht omtrent de overgang van Joeri de Kamps naar Breda. De middenvelder komt over van Ajax.

NAC hoopt volgende week bovendien overeenstemming te bereiken met Chelsea over een langer verblijf van Stipe Perica. De West-Brabanders willen de spits zoals bekend nog een jaar huren van de Londense club. 'Wij hopen volgende week iets te horen', bevestigt technisch directeur Graeme Rutjes aan VI. Perica speelt eerst nog een interland namens Kroatie tegen Oekraine.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.