Lewandowski hint: 'Ik zie mezelf wel bijtekenen'

Reacties

Robert Lewandowski wordt in de buitenlandse boulevardpers met grote regelmaat in verband gebracht met een vertrek bij Bayern München. De Poolse spits zelf heeft het echter uitstekend naar zijn zin in Zuid-Duitsland.

Lewandowski hint: 'Ik zie mezelf wel bijtekenen'

Clubs als Chelsea, Manchester United, Arsenal, Manchester City, Real Madrid en Paris Saint-Germain zouden de komst van Lewandowski volgens de geruchten wel zien zitten. Zelf blijft de topschutter van Bayern rustig onder die aandacht.

'Ik weet dat er interesse is vanuit het buitenland', vertelt Lewandowski aan Sport Bild. 'Maar ik zie mezelf ook wel een nieuw contract tekenen bij Bayern München, omdat we hier een geweldige ploeg hebben. Deze club staat erom bekend dat het spelers beloont voor goede prestaties. Ik heb gezien hoe Bayern bezig is met de toekomst. Het feit dat Jérôme Boateng en Thomas Müller hebben bijgetekend is het bewijs dat Bayern zijn sterspelers kan behouden ondanks het grote geld in Engeland.'

De 27-jarige Lewandowski is bezig aan een fantastisch seizoen bij Bayern. In twintig competitiewedstrijden kwam de Poolse international al 21 keer tot scoren. In de Champions League was het zeven keer raak in zes duels, terwijl Lewandowski in het Duitse bekertoernooi al drie keer in vier wedstrijden met succes de trekker overhaalde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.