Leverkusen verlost Chicharito van bank Manchester United

Reacties

Javier Hernández vervolgt zijn loopbaan bij Bayer Leverkusen. De 27-jarige Mexicaan maakte geen aanspraak op een basisplaats bij Manchester United en kiest voor een avontuur in Duitsland.

Leverkusen verlost Chicharito van bank Manchester United

Hernández, die in Leverkusen tot medio 2018 tekende, staat te trappelen zich ook te laten zien in de Bundesliga. 'Ik ken de Premier League en de Primera División, en heb dus in twee van de drie grootste Europese competities gespeeld. Nu wil ik ook de Bundesliga ervaren', zegt hij op de Bayer-website.

'De Bundesliga is extreem offensief ingesteld. Daarom oefent deze competitie ook een grote aantrekkingskracht op mij uit', vervolgt Chicharito. 'Bayer is een grote kans voor mij. Hier kan en wil ik het nodige bereiken.'

Hernández, die het voorbije seizoen op huurbasis voor Real Madrid speelde, moest het bij het Manchester United van manager Louis van Gaal met een bijrol doen. De Mexicaan kwam dit seizoen drie keer als invaller in actie.

De 74-voudige international arriveerde vijf jaar geleden op Old Trafford. De afmaker maakte op het WK 2010 indruk met twee treffers en vertrok vervolgens naar The Mancunians. Hernández werd voor zo'n 7,5 miljoen euro overgenomen van Chivas Guadalajara en scoorde 59 maal in 157 wedstrijden voor Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.