Leverkusen geeft voorsprong binnen tien minuten weg

Bayer Leverkusen heeft zondag op bezoek bij Werder Bremen een 2-0 voorsprong binnen tien minuten weggegeven. In de blessuretijd verzorgde Sebastian Prödl uit een voorzet van Aaron Hunt de gelijkmaker (2-2).

Eren Derdiyok zette zijn team drie minuten voor rust op voorsprong. Simon Rolfes leek de winst na zeventig minuten veilig te stellen nadat hij voor de 2-0 had gezorgd.

Een eigen doelpunt van Stefan Kiessling bracht het het geloof bij Die Werderaner terug. In de blessuretijd kon Prödl het punt waar Werder zo naar verlangde, veilig stellen.

Door het gelijkspel staat Werder nu vijftiende. Bayer Leverkusen blijft tweede. De voorsprong van koploper Dortmund op de nummer twee is twaalf punten. Foto: VI Images