Levante revancheert zich in Zaragoza voor bekerverlies

Levante heeft zondag Real Zaragoza verslagen. De ploeg was op bezoek in Noord-Spanje met 0-1 te sterk. Middenvelder Ruben Garcia Santos werd de matchwinner voor Levante, dat in competitieverband nu al vijf uitwedstrijden ongeslagen is.

Levante revancheert zich in Zaragoza voor bekerverlies

Real Zaragoza, zonder de met een knieblessure kampende Glenn Loovens, was de mindere partij. José Barkero raakte namens Levante in het eerste kwartier de paal, maar in de negentiende minuut was het Ruben Garcia Santos die alsnog de ban brak voor de ploeg uit Valencia.

Ook in de tweede helft kreeg Levante kansen om de score uit te breiden, maar het bleef bij 0-1. Door te winnen revancheert de ploeg zich voor het verlies van afgelopen donderdag in het toernooi om de Copa del Rey. Toen was Real Zaragoza met dezelfde score te sterk.

Levante heeft door de zege de vijfde plek in de Primera División ingenomen. Real Betis, dat hiervoor vijfde stond, gaat maandag wel nog op bezoek bij Celta de Vigo. Levante was in de Europa League tegenstander van FC Twente in de groepsfase.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's