Leuke transferaankondiging: Hasselt krijgt Mark van Bommel bijna uit pensioen

Reacties

Het is misschien geen winterse Deadline Day met heel veel spektakel in het buitenland, maar Sporting Hasselt maakt veel goed met een komische aankondigingsvideo voor de transfer van Thomas van Bommel.

Leuke transferaankondiging: Hasselt krijgt Mark van Bommel bijna uit pensioen
© Sporting Hasselt / Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hasselt is sinds vorig jaar in handen van acteur Rik Verheye en dat levert wat meer actie op voor de camera. Zo ging hij samen met mede-eigenaar Sam Kerkhofs op zoek naar nog één versterking voor in de winterse transferperiode. 'We hebben nog één ding nodig, een krijger op het middenveld. Een Vormer, een Rits, een Van Bommel.'

De eigenaars besluiten te bellen met 'Mark van Bommel', die niet heel realistisch wordt nagedaan aan de telefoon. Verheye en Kerkshofs leggen uit wat ze nodig hebben en verleiden Van Bommel. 'Ik begrijp wat je zoekt, maar het is al wel een tijdje geleden, hè? Ik weet het niet hoor… Weet je wat, ik doe het gewoon.' Het blijkt echter niet nodig voor Mark van Bommel om zijn voetbalpensioen af te kappen, de eigenaars van Hasselt belden voor het nummer van zijn zoon Thomas, die de club op huurbasis komt versterken. Hij is afkomstig van Patro Eisden, dat Van Bommel vorig jaar overnam van MVV Maastricht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.